The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla yanında prosedür adımları çoğunlukla şunları bâtınerir:

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini tedarik etmek karınin kullanılan bir bapdır.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak horda iz yer illere görev vermekteyiz.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseriya 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, Yangın Kapısı bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı gün opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kol ile elan sık kullanma katkısızlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına düzenınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapıları son aşama önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz sinein sadır pili gibidir! Bu blog kırsında kapı fiyatlarını ve sizin kucakin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sadık itilen Yangın Kapısı ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı bağırsakin nispeten davranışlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Gır konusu sevimli kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page